Over RESOLVED

Een ambitieuze start-up

RESOLVED is opgericht vanuit Consultants in Personnel Management (CPM)  met de ambitie om Human Resources nauwer te verbinden met andere management domeinen en de strategische doelstellingen van de organisatie. Met deze ambitie volgen wij recente ontwikkelen binnen  het strategisch HR waar men al jaren pleit voor een nauwere samenwerking tussen HR en andere management functies, zoals operations, sales , marketing en finance (Boudreau & Ramstadt, 1994).  Human Resources management moet dringend de verbinding zoeken met het lange termijn resultaat van de organisatie, anders heeft HR geen zin. Anderzijds, moet HR ook op zoek naar de verbinding met de mens 'an sich', het individu dat in een complexe omgeving op zoek gaat naar zinvol werk. Vanuit onze ervaring en kennis van menselijk gedrag wensen wij hieraan bij te dragen door middel van advies en opleiding, onderzoek en ontwikkeling van nieuwe manieren van omgaan met mensen in ondernemingen, nauw gesynchroniseerd met de gezonde, lange termijn groei ambities van ondernemingen. 

Onze ambities

Grenzen verkennen en verleggen.

De snelheid waarmee de wereld evolueert  duwt bedrijven tegen de grenzen aan van de huidige organisatievormen.

Binnen RESOLVED verkennen we deze grenzen  elke dag om samen met onze klanten te innoveren. 

Onze aanpak

De beste oplossingen maak je samen.

Binnen RESOLVED vertrekken wij steeds van een tabula rasa, een onbeschreven blad. 

Wij hebben geen standaard oplossingen, wij hebben expertise en kennis die we toepassen op uw situatie. 

Wij vertrekken vanuit de meetgedachte, om samen met u naar betekenis te zoeken, en mogelijke antwoorden. 

Wij werken snel en hard en gaan door tot het gewenste resultaat er ligt, en hebben er nog plezier in ook. 

Onze waarden

Verbeelding. Vastberadenheid. Kennis. Respect.

Creativiteit en Innovatie staan centraal en staan of vallen   met ons vermogen om dingen te verbeelden. 

We zien misschien niet meteen het goede antwoord, maar we zijn vastberaden om het te vinden.

Kennis is voor ons de sleutel. Wij leven en gedijen wanneer we kunnen leren en kennis verwerven over de wereld rondom ons.  

Respect, voor mensen en de omgeving. Het maakt het leven   zoveel betekenisvoller en aangenamer. 

Het team

Van alle markten thuis.
RESOLVED bestaat vandaag uit 3 mensen. Echter, binnen RESOLVED werken wij met een uitgebreid netwerk van consultants dewelke op basis van kennis en expertise kunnen worden ingeschakeld. Daarnaast, heeft RESOLVED een stevig partnership met CPM. Wat ons toegang geeft tot een grote groep enthousiaste consultants. Tenslotte, via onze rol als kennispartner binnen Commanity, kan RESOLVED u snel helpen met oplossingen die niet binnen onze eigen expertise liggen zoals strategisch advies, service design, e-commerce, lean management en zo verder. Alle commanity partners delen een markt-georienteerde visie waardoor u er zeker van kunt zijn dat onze interventies rekening houden met u maar vooral ook met uw klanten.