blog

Terug naar overzicht
Friday 8 January 2016
Ondernemen = Ondersteunen

Ondernemen = Ondersteunen

Omdat wij bij Resolved geloven in ondernemerschap, of dit nu binnen een organisatie is of als ondernemer, steunen wij het initiatief van Vlajo: Ondernemers voor de klas. 

Onderwijs en bedrijfsleven in dialoog, wij doen mee!

Ons bedrijf neemt deel aan ‘Vlajo Ondernemers voor de Klas’, het grootste onderwijsproject tussen scholen en bedrijven in Vlaanderen, georganiseerd door Vlaamse Jonge Ondernemingen vzw (Vlajo),  in samenwerking met structurele partners Pulse Foundation, ETION, VKW Limburg en projectpartners BNP Paribas Fortis, essenscia vlaanderen, JCI Vlaanderen en Partena.

Tijdens een interactieve sessie zullen we  in het Lyceum te Aalst en het Koninklijk Atheneum te Maldegem vertellen over onze  ervaringen in ons bedrijf. Voor ons de ultieme kans om de werknemers van de toekomst beter te leren kennen en jongeren kunnen zich zo een accuraat beeld vormen van wat ondernemen en het bedrijfsleven juist inhoudt. Door onze deelname hopen we ondernemingszin bij jongeren te stimuleren en hen warm te maken om een eigen onderneming op te starten of het bedrijfsleven in te stappen.

Vlajo Ondernemers voor de Klas is een initiatief dat Resolved een warm hart toedraagt. We kijken alvast uit naar een  inspirerende klas vol 'eager young minds'!

Wenst u meer informatie over Vlajo Ondernemers voor de Klas, surf naar www.vlajo-ovk.be

Terug naar overzicht

Blog archief